top of page
bestuursmedalle1.png
jose3.jpg

BCL Carnavalstreffen

het BCL Carnavalstreffen is het grote verbroederingsfeest dat door een lidvereniging wordt georganiseerd het 2e weekend na de 11de van de 11e waarbij de verenigingen elkaar kunnen treffen om zo nieuwe vriendschappen te sluiten of bestaande vriendschapsbanden aan te halen.

download hier het reglement BCL Carnavalstreffen 

steek1_edited_edited.png

BCL carnavalstreffen
23
 en 24 november 2024

vv de Veldjmuus

bclt24logo.png

Het BCL-Carnavalstreffen 2024, georganiseerd door vv de Veldjmuus uit Roermond, is het grootste verbroederingsfeest van het zuiden. Op zaterdag 23 november is de middag voor de jeugd gereserveerd waarna er avonds een geweldig programma staat met meerdere artiesten en de 8 x 11 jarig jubileumreceptie van vv de Veldjmuus. Dit alles vind plaats in de Velderie  te Roermond

Zondag 26 november staat helemaal in het teken van verbroedering en nieuwe vriendschappen sluiten voor de Lid-verenigingen van de BCL. 

 in Theater-hotel de Oranjerie in Roermond zullen de aanwezige verenigingen getrakteerd worden op diverse optredens van zowel verenigingen als een keur aan Limburgse topartiesten. 

BCL Carnavalstreffen

wilt u zelf het BCL-Carnavalstreffen eens organiseren of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met het secretariaat. Wij komen graag met u om tafel zitten.

sjteekeuverdrachtbcl15medium_edited.png
treffen 24.jpg

 verbinders en vertegenwoordigers van de    Limburgse Vastelaovend

De BCL heeft als doelstelling het in stand houden en bevorderen van de carnavalscultuur als een uiting van levende volkscultuur en folklore in Limburg.

bottom of page