top of page
bestuursmedalle1.png
jose3.jpg

BCL Carnavalstreffen

het BCL Carnavalstreffen is het grote verbroederingsfeest dat door een lidvereniging wordt georganiseerd het 2e weekend na de 11de van de 11e waarbij de verenigingen elkaar kunnen treffen om zo nieuwe vriendschappen te sluiten of bestaande vriendschapsbanden aan te halen.

download hier het reglement BCL Carnavalstreffen 

BCL Treffe
25
 en 26 november 2023

cv de Aester Echt

bcl 2023 2.jpg

Het BCL-Carnavalstreffen 2023,  werd georganiseerd door cv de Aester uit Echt, is weer het grootste verbroederingsfeest van het zuiden  geworden. Op zaterdag 25 november was de middag voor de jeugd gereserveerd waarna er avonds een geweldig programma stond met onder andere Rowwen Héze.

Zondag 26 november stond helemaal in het teken van verbroedering en nieuwe vriendschappen sluiten voor de Lid-verenigingen van de BCL. 

Dit alles speelde zich af in een groot feestpaviljoen in de Bandert in Echt. Kijk op deze hier voor de foto's

BCL Carnavalstreffen

wilt u zelf het BCL-Carnavalstreffen eens organiseren of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met het secretariaat. Wij komen graag met u om tafel zitten.

sjteekeuverdrachtbcl15medium.webp

 verbinders en vertegenwoordigers van de    Limburgse Vastelaovend

De BCL heeft als doelstelling het in stand houden en bevorderen van de carnavalscultuur als een uiting van levende volkscultuur en folklore in Limburg.

bottom of page