top of page
bestuursmedalle1.png
jose3.jpg

Sjtèl Dich Èns Veur

Sjtèl dich èns veur is een bijzonder evenement dat de creativiteit, muzikaliteit en feestelijke spirit van het Limburgse carnaval viert. Deze avond staat geheel in het teken van nieuw talent en de kans om je als artiest voor te stellen aan  Limburg. Tijdens deze avond krijgen de artiesten de gelegenheid om hun unieke podium-act, muzikale optreden, humoristische sketches of andere carnavalskunsten te laten zien aan een enthousiast publiek bestaande uit diverse carnavalsverenigingen, organisatoren en carnavalsliefhebbers. Dit is de uitgelezen kans om talent te laten schitteren en artiesten te verbinden met potentiële samenwerkingspartners voor komende carnavalsseizoenen. Dit evenement is niet alleen een gedenkwaardige avond vol entertainment, maar biedt tevens een prachtige gelegenheid  aan artiesten om nieuwe connecties te leggen en naamsbekendheid binnen de Limburgse carnavalsgemeenschap te vergroten.

Heeft U als vereniging interesse om ook dit evenement eens te organiseren? Wij gaan graag met U om tafel om de mogelijkheden te bespreken. 

Sjtél dich ens veur 2.0
21 oktober 2023

vv de Kraonkelaere Geleen

sjtel.png

Sjtél dich uns veur, de talentenavond van de Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg (BCL), werd dit jaar georganiseerd in Geleen door vv de Kraonkelaere. Jong en aanstormend talent kreeg de kans om zich te presenteren en carnavalsverenigingen hadden de mogelijkheid talenten te boeken voor zittingen of bonte avonden. Het gaat vooral om nieuwe acts, nieuwe artiesten en/of groepen die wellicht al plaatselijk optreden, maar provinciaal nog geen bekendheid genieten. 

Met 12 acts op het podium en een zaal vol belangstellende was kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde avond waar veel nieuwe contacten zijn gelegd voor de toekomst!

Kijk voor meer informatie op de website van

vv de Kraonkelaere 

Donate

 verbinders en vertegenwoordigers van de    Limburgse Vastelaovend

De BCL heeft als doelstelling het in stand houden en bevorderen van de carnavalscultuur als een uiting van levende volkscultuur en folklore in Limburg.

bottom of page