top of page
jose3.jpg

privacyverklaring

bestuursmedalle1.png

Privacyverklaring voor de BCL-website

Laatst bijgewerkt op 04-09-2023

 1. Inleiding

Welkom op de website van de BCL (hierna "wij", "ons" of "onze"). Deze privacyverklaring heeft tot doel u te informeren over hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, openbaar maken en beschermen wanneer u onze website bezoekt. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en zullen uw persoonlijke gegevens altijd met zorg behandelen en beschermen.

 1. Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij?

2.1 Informatie die u aan ons verstrekt:

 • Wanneer u contact met ons opneemt via onze website, kunnen wij uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie die u verstrekt, verzamelen om uw vraag of verzoek te beantwoorden.

2.2 Automatisch verzamelde informatie:

 • Wij kunnen automatisch bepaalde informatie verzamelen wanneer u onze website bezoekt, zoals uw IP-adres, browsertype, besturingssysteem, bezochte pagina's en de datum en tijd van uw bezoek. Deze informatie helpt ons de prestaties van onze website te verbeteren en te zorgen voor een betere gebruikerservaring.

 1. Hoe gebruiken wij uw persoonlijke gegevens?

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

 • Om uw vragen of verzoeken te beantwoorden.

 • Om u informatie te verstrekken over onze producten en diensten, indien u hiermee hebt ingestemd.

 • Om onze website te beheren, te verbeteren en te beveiligen.

 • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en om onze rechten en eigendommen te beschermen.

 1. Delen van uw persoonlijke gegevens

Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden, tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk is om onze diensten te verlenen. In dergelijke gevallen zullen wij uw toestemming vragen voordat wij uw gegevens delen.

 1. Bewaren van uw persoonlijke gegevens

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zo lang als nodig is voor de hierboven beschreven doeleinden en in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

 1. Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Wij nemen redelijke maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Wij maken gebruik van beveiligde technologieën en procedures om uw gegevens te beschermen.

 1. Uw rechten

U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of over te dragen. U kunt ook bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketingdoeleinden. Als u van deze rechten gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacyverklaring.

 1. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken om wijzigingen in ons privacybeleid weer te geven. Wanneer we wijzigingen aanbrengen, zullen we de bijgewerkte datum bovenaan deze verklaring aanpassen. We raden u aan deze verklaring regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van ons privacybeleid.

 1. Contact

Als u vragen, opmerkingen of zorgen hebt over deze privacyverklaring of de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken, kunt u contact met ons opnemen via: secretaris@bcl-limburg.nl

Bedankt voor het bezoeken van onze website en voor het vertrouwen dat u in ons stelt wat betreft uw persoonlijke gegevens. Wij stellen uw privacy op prijs en zullen er alles aan doen om deze te beschermen.

Samenwerken en samen werken aan een mooiste traditie!

Donate

 verbinders en vertegenwoordigers van de    Limburgse Vastelaovend

De BCL heeft als doelstelling het in stand houden en bevorderen van de carnavalscultuur als een uiting van levende volkscultuur en folklore in Limburg.

bottom of page